Commercieel recht & contractenrecht

Het commercieel recht omvat een uitgebreid scala aan regelgeving die betrekking heeft op jouw bedrijf, je producten en diensten, en de zakelijke belangen die hiermee gepaard gaan. Het is van cruciaal belang om deze belangen vanaf het moment dat je bedrijf de markt betreedt, juridisch te beschermen.

In veel gevallen zijn overeenkomsten essentieel om deze belangen te behartigen, risico’s te minimaliseren en vooral om de winstgevendheid te vergroten. Onze experts staan klaar om advies te geven over hoe je jouw zakelijke belangen kunt beschermen en de groei van je bedrijf kunt bevorderen. We hebben zowel nationale als internationale expertise in het opstellen, beoordelen en onderhandelen van diverse commerciële contracten, voorwaarden, beleidsdocumenten en andere juridische stukken. Dit alles met als doel jou in staat te stellen je bedrijf zorgeloos uit te breiden.

Je kunt bij onze experts terecht voor:

Juridische ondersteuning bij al jouw vragen met betrekking tot commercieel recht en contractenrecht.
Het opstellen, beoordelen en onderhandelen van commerciële contracten, zoals koop- en verkoopovereenkomsten, samenwerkingsovereenkomsten, dienstenovereenkomsten, vertrouwelijkheidsovereenkomsten (NDA’s), algemene voorwaarden, websitebeleid, cookiebeleid, privacybeleid en gegevensverwerkingsovereenkomsten (DPA).
Het afhandelen van distributieovereenkomsten, franchising, concessies, handelsagentuurovereenkomsten, leasing, factoring, onderhoudscontracten (O&M), engineeringcontracten (EPC), uitrustingsovereenkomsten (OEM), afnameovereenkomsten, kwaliteitsovereenkomsten en commissieovereenkomsten.

Wij begrijpen de complexiteit van commercieel recht en contractenrecht en zijn toegewijd om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf juridisch sterk staat, zodat je onbezorgd kunt blijven groeien. Neem contact op met onze experts voor actueel en praktisch juridisch advies.