“Bedrijven houden van zekerheden. Zeker als ze samenwerken met juristen.”

27 / 06 / 19

Het zijn boeiende tijden voor nonzerosum. Zaakvoerder Stephanie Blommaert blikt tevreden terug op een vlot werkjaar en maakt alweer nieuwe plannen.

Hoe gaat het met Nonzerosum?

Stephanie Blommaert: “Nonzerosum draait zeer goed. De projecten en interim-opdrachten zijn steeds uitdagend en plezant. En onze klanten zijn heel tevreden over onze aanpak. Ze appreciëren dat ze ons kunnen aanspreken voor losse projecten of voor langere interim-opdrachten, en de combi van beiden, in alle rechtstakken. We leveren een allround dienstverlening op maat en onze klanten weten dat te waarderen.”

Hoe reageren klanten op het concept van de interim juristen? 

Stephanie Blommaert: “Zeer goed. Bedrijven beseffen dat ze kort op de bal moeten spelen. De econmie gaat goed, bedrijven draaien goed en het afdekken van risico’s door juristen is dan ook een belangrijke factor in deze groei.  Ze hebben snel goede en flexibel inzetbare mensen nodig met de juiste expertise. Onze interim-juristen bieden al die troeven. Omdat onze juristen op zoveel verschillende plekken en projecten werken, krijgen ze er voortdurend nieuwe skills en expertise bij. Die dan weer van pas kan komen bij een volgend project. Onze juristen hebben geen ‘onboarding’ van weken nodig.. En dat vinden klanten uiteraard top. Het fijne is ook, als een interim jurist op een project zit binnen zijn expertise en er komt een vraag die en andere expertise zou vergen, dan kan hij gewoon in ons core team van experten terecht om die vraag te beantwoorden. Die manier van werken sluit perfect aan bij wat bedrijven anno 2019 nodig hebben!”

 

“Bedrijven beseffen dat ze kort op de bal moeten spelen. Ze hebben snel goede en flexibel inzetbare mensen nodig met de juiste expertise. Onze interim-juristen bieden al die troeven.”

 

Welke projecten hebben jullie kunnen realiseren? 

Stephanie Blommaert: “Bij de start van Nonzerosum lag onze focus alleen op kleine en middelgrote bedrijven. Maar we merkten al snel dat we ook grote bedrijven aantrokken, wat natuurlijk zeer fijn is gezien mijn eigen jarenlange ervaring met grote bedrijven. Onze dienstverlening en expertise past dan ook perfect bij dit type bedrijven. Ook zij appreciëren onze flexibiliteit en onze correcte all-in prijzen, zodat ze weten welke budgetten ze moeten vrijmaken. Bedrijven houden van dat soort zekerheden, zeker als ze samenwerken met juristen (lacht).

Op welke mijlpalen en verwezenlijkingen zijn jullie echt trots? 

Stephanie Blommaert: “We zijn trots dat ons concept goed onthaald wordt in de makrt. Een concept dat trouwens zeer gekend is in de IT, HR en financiële wereld, dus eigenlijk niets nieuws, maar wel voor de juridische wereld. We zijn zeer blij met de goede feedback die we van onze klanten krijgen. Wat ons ook content maakt is  dat we een toffe groep van experten in ons team hebben met zeer goede kennis van zaken. Op onze ‘get together’ met onze experten voelden we onmiddellijk aan dat dit goed zat. Goede juristen met een pragmatische hands-on aanpak, dat hebben we nodig. Een andere mijlpaal is ons Brexit-event in februari, waar maar liefst 120 mensen bij waren. Het was een fantastische avond, met Joachim Coens als hands-on spreker, en een heel geïnteresseerd publiek.”

 

“Wat ons ook content maakt is dat we een toffe groep van experten in ons team hebben met zeer goede kennis van zaken. Goede juristen met een pragmatische hands-on aanpak, dat hebben we nodig.”

 

Hebben jullie zaken moeten bijsturen onderweg? 

Stephanie Blommaert: “Absoluut, dat is eigen aan een bedrijf uitbouwen. De goede combi en balans vinden tussen onze projecten en ons interim werk was niet altijd evident. Ondersteuning in huis is dan ook cruciaal. We hebben dan ook snel gekozen om een assistente in ons team op te nemen. Anders groeide de administratie ons boven het hoofd. Zij is echt een aanwinst voor het team. Samen met onze marketeer, want online marketing is een evidentie in deze digitale tijden. Die marketing uitbesteden aan professionele mensen die weten waar ze mee bezig zijn was een goede zet. En last but not least: we zouden ook niet meer zonder onze IT-support voor ons platform kunnen.”

Wat zijn jullie plannen voor de toekomst? 

Stephanie Blommaert: ” Hoe goed alles ook gaat, we dromen natuurlijk altijd van meer. Dat ligt in mijn ongeduldige aard, en we koesteren natuurlijk een gezonde ambitie. We zijn volop bezig met een derde pijler, naast die van de projecten en de interim juristen. Ik kan er nu nog niet veel over vertellen, maar achter de schermen loopt alles vlot en we zullen binnenkort kunnen lanceren. En we zijn ook op zoek naar een nieuwe vaste jurist binnen ons team. Dus al  wie interesse heeft, geef een seintje. Het zijn drukke en boeiende tijden bij Nonzerosum, en zo zien we het graag!”

 

“Hoe goed alles ook gaat, we dromen natuurlijk altijd van meer. Dat ligt in mijn ongeduldige aard, en we koesteren natuurlijk een gezonde ambitie.”

Advies op maat van jouw bedrijf?

Laat je adviseren door een interim-jurist!

  • Vertrouwenspersoon die meedenkt
  • Kwalitatieve juridische ondersteuning
  • Team van experten thuis in alle rechtstakken
  • Transparante all-in prijzen

We love to meet you!