Case – IPG Group

IPG is een Europese groep van contactcenters actief in België, Frankrijk, Nederland en Marokko. Zo’n 3000 medewerkers staan borg voor een professionele behandeling van al de contacten met klanten. IPG België is een contactcenter met gevestigde waarde. De som van bijna 20 jaar ervaring en een continue afstemming op huidige en toekomstige noden geeft hen de expertise om projecten op maat van A tot Z af te werken.

IPG is een expert in klantinteractiemanagement.

Onze Taak

Onze ondersteuning bestaat uit verschillende onderdelen die cruciaal zijn om de nodige juridische ondersteuning aan te bieden via onze interim jurist.

1

We starten met het leren kennen van het bedrijf en de juridische noden die op dat moment aanwezig zijn in het bedrijf. Indien er een nood is aan een frequente juridische ondersteuning binnen het bedrijf voor een welbepaalde materie of meer generalistische all-round jurist, dan kunnen wij hiervoor de oplossing op maat aanbieden.

2

Van zodra we het bedrijf kennen kunnen wij verder. Het is dan mogelijk voor ons om juiste juridische ondersteuning op te zetten, in overleg met de klant. Dit samen met de interim jurist uit ons team die op een frequente manier van een paar dagen per maand tot intensere periode van volle dagen per week in het bedrijf aanwezig is.

3

Van zodra de interim jurist binnen het bedrijf actief is stemmen wij op regelmatige basis af met zowel onze interim jurist als het bedrijf. Op die manier weten we waar iedereen mee bezig is en kan er efficiënt en gericht gehandeld worden.

Testimonial – IPG Group

Sabine Fannes, IPG Group

“Wij zijn zeer tevreden van de snelle en gerichte aanpak van nonzerosum. Wij hadden een acute nood aan een interim jurist binnen onze structuur. Ze hebben de situatie correct ingeschat en opgelost door eerstdaags een perfect matchende persoon naar expertise en competenties aan ons voor te stellen. Op een flexibele manier kunnen wij nu beroep doen op de interim jurist, die ons de nodige juridische ondersteuning biedt binnen het bestaande juridische team. Het is een aanrader om met nonzerosum te werken. Ze denken verder dan enkel juridische dienstverlening te voorzien maar beheersen ook de kunde om bedrijfssituaties in te schatten en daar een passende persoonlijkheid van de ingezette jurist tegenover te stellen.”

We love to meet you!