Werken bij ons – Nieuw

Onze waarden

Expertise

Expertise en kwaliteit zijn cruciaal voor ons. Dit kunnen wij bieden op het hoogste niveau, samen met ons team van rekruterings- en juridische topexperten.

Passie

De passie voor het juridisch vak en ondernemerschap bracht ons tot het punt om nonzerosum uit te bouwen. Een positieve en proactieve aanpak van recht en rekrutering.

Loyaliteit

Je kan bij ons terecht met al je juridische en rekruteringsvragen. Wij zijn jouw vertrouwenspartner die je ontzorgt.

Duurzaamheid

Wij weten dat betrokken juridisch en rekruteringsadvies, aangepast aan je business veel meer opbrengt op lange termijn en een meerwaarde is voor je bedrijf.

Testimonials van werknemers

Werken bij ons

Ons kantoor groeit sterk en daarom zijn we permanent op zoek naar nieuwe collega’s. Met onze verschillende kantoren in België heb je een uitvalsbasis in de buurt.

We zijn uitgegroeid tot de toonaangevende partner in ons vakgebied. We werken voor verschillende soorten organisaties: van advocatenkantoren tot bedrijven, in diverse sectoren.

Ons doel is om de best mogelijke match te maken tussen kandidaat en klant. We hechten veel belang aan expertise, persoonlijkheid en cultuur. Wij staan voor een persoonlijke aanpak. Je bent een vertrouwenspersoon op wie klant en kandidaat kunnen rekenen bij de verdere uitbouw van hun juridische teams of carrière.

Waarom kiezen voor nonzerosum?

  • Wij staan voor expertise, duurzaamheid, loyaliteit en passie. Deze vier waarden zijn cruciaal voor ons team.
  • Een boeiend takenpakket waarin matchmaking tussen klanten en kandidaten centraal staat. Je krijgt voldoende vertrouwen om op een zelfstandige manier te werk te gaan.
  • Moderne en goed gelegen kantoren in Gent, Brussel en Louvain-La-Neuve met voldoende faciliteiten in de buurt om jouw work-life balance te optimaliseren.
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen als consultant en als persoon. Door middel van feedbackmomenten, meetings en trainingen kan jij jezelf verder ontplooien.

Klik hieronder om de huidige vacatures te ontdekken. Tot snel!

Onze Vacatures