Home Werken bij ons

Werken bij ons

 

Ons kantoor groeit sterk en daarom zijn we permanent op zoek naar nieuwe collega’s. Met onze verschillende kantoren in België heb je een uitvalsbasis in de buurt.

We zijn uitgegroeid tot de toonaangevende partner in ons vakgebied. We werken voor verschillende soorten organisaties: van advocatenkantoren tot bedrijven, in diverse sectoren.

Onze waarden

Expertise

Expertise en kwaliteit zijn cruciaal voor ons. Dit kunnen wij bieden op het hoogste niveau, samen met ons team van rekruterings- en juridische topexperten.

Passie

De passie voor het juridisch vak en ondernemerschap bracht ons tot het punt om nonzerosum uit te bouwen. Een positieve en proactieve aanpak van recht en rekrutering.

Loyaliteit

Je kan bij ons terecht met al je juridische en rekruteringsvragen. Wij zijn jouw vertrouwenspartner die je ontzorgt.

Duurzaamheid

Wij weten dat betrokken juridisch en rekruteringsadvies, aangepast aan je business veel meer opbrengt op lange termijn en een meerwaarde is voor je bedrijf.

Testimonials van werknemers

Ik had een zeer goed gevoel bij Tom en Stephanie tijdens ons kennismakingsgesprek en hun enthousiasme had een grote impact op mij!
Bij nonzerosum kan ik de toekomst mee vorm geven en een deel uitmaken van de groei van het bedrijf, daarnaast kan ik ook groeien in mijn eigen functie.
Ik denk dat nonzerosum nog veel groeipotentieel heeft. Het volledige team blijft er altijd volledig voor gaan, zodat we samen kunnen bouwen aan een sterke positie in de markt!
Het takenpakket komt 100% overeen met wat mij werd voorgesteld en ik krijg het vertrouwen en de autonomie die ik nodig heb.
De partners geven vertrouwen aan de mensen en proberen ervoor te zorgen dat iedereen zich goed voelt. Er is geen ‘one size fits all’ beleid waar iedereen zich moet aan houden. Iedereen is anders en daar houden de partners rekening mee.
Mijn collega’s zijn mijn sparringpartners. Ik kan bij hen terecht met mijn vragen en bedenkingen.
De partners zijn deel van het team. Er is geen hiërarchie en we kunnen alles met hun bespreken.
Het leukste aspect uit mijn takenpakket is het contact met klanten en kandidaten.
De twee dagen telewerk per week zorgen voor een fijne work-life balans. De combinatie tussen het contact met collega’s op kantoor en gefocust en efficiënt thuiswerk is heel krachtig

Waarom kiezen voor nonzerosum?

Waarom kiezen voor nonzerosum?

  • Wij staan voor expertise, duurzaamheid, loyaliteit en passie. Deze vier waarden zijn cruciaal voor ons team.
  • Een boeiend takenpakket waarin matchmaking tussen klanten en kandidaten centraal staat. Je krijgt voldoende vertrouwen om op een zelfstandige manier te werk te gaan.
  • Moderne en goed gelegen kantoren in Gent, Brussel en Louvain-La-Neuve met voldoende faciliteiten in de buurt om jouw work-life balance te optimaliseren.
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen als consultant en als persoon. Door middel van feedbackmomenten, meetings en trainingen kan jij jezelf verder ontplooien.

Klik hieronder om de huidige vacatures te ontdekken. Tot snel!

Onze vacatures

Bij nonzerosum geloven we dat een inspirerende werkomgeving de sleutel is tot succes. We streven ernaar om een bedrijfscultuur te creëren waarin medewerkers gedijen, hun talenten ontwikkelen en elke dag met enthousiasme naar het werk komen.