Home Diensten

Onze diensten

Juridisch advies

Je kan bij ons terecht met al je vragen en zorgen tot een juridische ondersteuning in je onderneming. Van het opstellen van contracten tot advies over vennootschappen en arbeidsrecht. Onze experten doen voor jou het gewenste juridische werk.

Lees meer

Juridisch interim management

We kunnen je helpen om tijdelijk je juridisch werk op te vangen met een interim jurist of paralegal, bijvoorbeeld bij het uitvallen van je inhouse jurist door ziekte of zwangerschapsverlof of bij een tijdelijke toename van werk.

Lees meer

Werving en selectie van juridische profielen

Wij zoeken voor jou naar een inhouse jurist, paralegal, advocaat of notaris voor een vaste functie.

Lees meer

Waarom kiezen voor ons?

De voorbije jaren hebben we ondernemingen van diverse schaalgrootte en in de meest uiteenlopende sectoren juridische ondersteuning gegeven. Deze focus geeft ons een voorsprong bij het uittekenen van de juiste juridische profielen en bij het selecteren van de passende kandidaat voor die cruciale functie in de organisatie.

Ons netwerk binnen de juridische wereld en onze 3 werkingspijlers bij nonzerosum bieden hierbij de juiste complementariteit om de meest geschikte kandidaten aan te trekken.

Contact

Wat kunnen we jullie bieden?

Persoonlijke aanpak en nauwgezette opvolging
Screenen van elke kandidaat op basis van een persoonlijk gesprek en referenties
Ervaren consultants vertrouwd met de juridische wereld
Goede prijs-kwaliteitsverhouding
Interesse?

Aanpak en prijzen

Hoe gaat het in zijn werk?

Heel eenvoudig. Je zit met een vraag. Je contacteert ons en wij luisteren. Wij stellen vervolgens een oplossing op maat voor, via juridische ondersteuning van een project of het inzetten van een interim jurist of het zoeken en plaatsen binnen je bedrijf van een jurist, advocaat, notaris of juridisch medewerker op lange termijn.

Wat is de prijs hiervoor horen we je denken?

Wij werken met transparante all-in prijzen. Vaste prijzen voor projecten, vaste dagtarieven voor interim juristen en vaste tarieven voor het zoeken en plaatsen van een medewerker binnen je bedrijf.

Op die manier weet je op voorhand exact wat het je zal kosten en zijn er geen verrassingen nadien. Zorgeloos voor jou en voor ons!

Contacteer ons