Home Diensten Werving & selectie

Werving en selectie

Op zoek naar een jurist voor lange termijn binnen je bedrijf of kantoor?

Wij zoeken voor jou de juiste bedrijfsjurist, juridische medewerker, paralegal, advocaat, notaris, notarieel medewerker of gerechtsdeurwaarder voor je kantoor of bedrijf.

Vanuit onze expertise in werving en selectie, onze juridische achtergrond en actief juridisch netwerk, maken we voor jou het verschil. We kunnen mee het juiste gewenste profiel uitschrijven en werken dan de beste kandidaat voor je uit.

We kunnen door onze organisatie, aanpak en netwerk heel diep gaan bij deze projecten tot het uitwerken van heel moeilijk te vinden profielen. Wat uit te werken valt, zullen we opleveren. Daar hebben we alle middelen voor en dat doel willen we bereiken.

We willen jou een nieuwe collega voorstellen met de beste match naar competenties, expertise en persoonlijkheid.

Wat kunnen we jou bieden?

Persoonlijke aanpak en nauwgezette opvolging
Screenen van elke kandidaat op basis van een persoonlijk gesprek en referenties
Ervaren consultants vertrouwd met de juridische wereld
Goede prijs-kwaliteitsverhouding

Waarom kiezen voor ons?

Met onze 3 kantoren zijn we in heel België actief en werken we projecten uit voor ondernemingen van diverse schaalgrootte en in de meest uiteenlopende sectoren. Zo hebben we de juiste vinger aan de pols in de zoektocht naar mogelijke kandidaten maar kunnen we ook meedenken met onze klanten welke profielen het best passend zouden zijn voor die cruciale functie in de organisatie. Zo slagen we er maximaal in om het juiste profiel duurzaam te kunnen uitwerken voor je bedrijf.

Ons netwerk binnen de juridische wereld en onze 3 werkingspijlers bij nonzerosum bieden hierbij de juiste complementariteit om de meest geschikte kandidaten aan te trekken. Dit maakt nonzerosum uniek in de markt.

Contacteer ons