Home Diensten Interim management

Interim management

Zoek je dringend een tijdelijke interim jurist om juridisch werk in het algemeen op te volgen of binnen een specifieke rechtstak? Heb je behoefte aan directe oplossingen voor administratieve en licht juridische taken binnen jouw bedrijf of kantoor via onze eigen paralegals? Nonzerosum biedt snel maatwerk dat naadloos aansluit op jouw behoeften.

Ben je op zoek naar een interim-jurist of ben je zelf geïnteresseerd in deze rol? Ontdek onze kansen en de opdrachten voor Legal Interim.

Onze Diensten – Flexibel en Op Maat

Wij staan klaar om diverse vormen van juridische ondersteuning te bieden binnen jouw organisatie:

Interim juridische professionals voor een flexibele inzet
Licht juridische hulp met ook administratieve verantwoordelijkheden door onze eigen paralegals
Volledig aangepast aan jouw planning en vereisten
Als zelfstandige bijdrage of een uitbreiding van je huidige juridische team
Interesse?

Onze Expertise in Interim management

Onze aanpak in 5 Stappen:

 1. Behoefteanalyse: wat zoek jij in een juridisch profiel
  • We luisteren naar jouw behoeften en verwachtingen in je zoektocht naar een juridische professional, qua expertise én persoonlijkheid. Wij zijn een sparring partner en denken mee om het ideale profiel te detecteren wat een perfecte match is met jouw organisatie en cultuur.
 2. Wij zoeken het ideale juridische talent
  • Via ons uitgebreid juridisch netwerk en doelgerichte kanalen zoeken we de kandidaat die perfect aansluit bij jouw vereisten naar expertise én bedrijfscultuur. Mede door onze gerichte direct search aanpak vinden we succesvol het ideale juridische talent
 3. Selectieproces
  • Wij voeren diepgaande interviews met de geselecteerde kandidaten. Zo weten we indien ze voldoen aan de technische eisen en de waarden van je organisatie. Onze recruitment consultants zijn zelf juristen, op die manier begrijpen ze wat jij zoekt en wat een kandidaat zoekt. We denken mee als vertrouwenspartner voor alle betrokkenen, wat zorgt voor open gesprekken en juiste inschattingen.
 4. Voorstelling van het ideale juridische talent
  • Na het selectieproces stellen we de matchende kandidaten aan jou voor met CV, uitgebreid rapport en feedback. Wij organiseren ook de ontmoetingen, zodat jij en de kandidaat elkaar nog beter leren kennen. En wij blijven in contact tot het moment dat jullie beslissen samen in zee te gaan.
 5. Duurzame Match
  • Ons doel is een geschikte kandidaat voor te stellen om een langdurige en succesvolle match te creëren. Wat we doen is gebaseerd op vertrouwen en gemeenschappelijke doelen: duurzame samenwerkingen. Dat staat dan ook centraal in onze dienstverlening.

Neem vandaag nog contact met ons op voor het vinden van een ideale kandidaat die aansluit bij jouw bedrijfsontwikkeling. Wij zijn hier om jou te ondersteunen op weg naar groei en succes. 

Waarom Kiezen voor een Interim Jurist of Paralegal?

Onze interim juristen en paralegals leveren maatwerk dat naadloos past bij jouw organisatie en behoeften. Samen zoeken we naar de meest geschikte oplossing, op maat van je bedrijf. We zetten snel en efficiënt een ervaren interim jurist of paralegal in voor jouw project en organisatie.
Vertrouw op ons voor jouw tijdelijke juridische behoeften.
Wij bieden interim juridische professionals voor korte, middellange of lange termijn. Of het nu gaat om algemene juridische ondersteuning of een combinatie van administratief en licht juridisch werk, wij hebben de juiste expertise in huis. Als één team beheren wij jouw dossier en zorgen we voor een optimale aanpak, altijd en overal.
Bereik vandaag nog onze deskundige diensten voor jouw tijdelijke juridische behoeften. Wij staan klaar om jouw project tot een succes te maken.
Interesse?

Wat heeft jouw bedrijf nodig?

 • Een interim jurist zorgt voor dagelijkse juridische ondersteuning.

 • Een interim jurist kan alvast helpen met de juridische ondersteuning en krijtlijnen uitzetten voor de toekomstige jurist binnen je bedrijf.

 • Een interim jurist begeleidt dat proces nauwgezet binnen je bedrijf.

 • Een interim jurist kan je eigen dienst ondersteunen op piekmomenten.

 • Een interim jurist met de juiste expertise kan je eigen jurist of juridische dienst ondersteunen.

 • Een interim jurist is direct inzetbaar, waardoor de tijdelijke afwezigheid kan opgevangen worden.

 • Ons team aan paralegals kan de nodige ondersteuning bieden in adminstratief en licht juridisch werk. En dit op lange, middellange of korte termijn.