Home Juridische werving en selectie? Zo pakken wij dit aan!

Juridische werving en selectie? Zo pakken wij dit aan!

Hoe wij een juridische werving en selectie precies aanpakken? Een duurzame samenwerking start bij nonzerosum altijd met een grondige eerste kennismaking. Welke stappen we vervolgens ondernemen en wat onze algemene werkwijze is, leggen we je uit.

Lees enkele van onze cases.

 

Bij een eerste kennismaking leren we je bedrijf en het team van de kandidaat beter kennen. Onze recruitment expert zoomt dieper in op de werkwijze, cultuur, structuur en verschillende persoonlijkheden binnen het team. We schetsen een juridisch profiel met aandacht voor de expertise van de kandidaat en de match met de teamleden en hun manier van werken.

 

Onze recruitment expert start een grondige selectieprocedure volgens het geschetste juridisch profiel. We lichten elke kandidaat toe op vlak van zijn of haar persoonlijke en professionele achtergrond, ambities, persoonlijkheid en verloningspakket aangevuld met indrukken van de recruitment expert. Dankzij wekelijkse follow-ups, blijven we bovenop en kunnen we efficiënt schakelen.

 

De kandidaten van de shortlist komen bij jou in het bedrijf op gesprek, terwijl wij in de loop blijven. Onze recruitment expert volgt elk gesprek op bij beide partijen, zodat we voor iedereen een win-winsituatie kunnen creëren.

 

Op zoek naar een jurist, advocaat, notaris of paralegal?

Contacteer ons!