Home Leer Margaux beter kennen: “De avontuurlijke geest!”

Leer Margaux beter kennen: “De avontuurlijke geest!”

Vandaag hebben we het genoegen om te praten met Margaux, een dynamische juridische recruitment consultant die werkt op het kantoor in Brussel. Naast haar werk bij Nonzerosum, laten we ontdekken wat haar motiveert, van haar favoriete seizoen tot haar wildste avonturen, en alles daartussenin.

 

V: Margaux, wat is jouw ultieme vakantiebestemming en waarom?

A: Oh, zonder enige twijfel, het zou Lapland of IJsland zijn. Ik heb altijd gedroomd van het zien van het noorderlicht, walvissen spotten, baden in de warmwaterbronnen en meer! Er is iets in de ongerepte schoonheid van deze plekken dat me aantrekt.

 

V: Wat is jouw favoriete seizoen en waarom?

A: De herfst heeft een speciale plek in mijn hart. Er hangt een gevoel van rust in de lucht, de warme tinten van het gebladerte zijn zo troostend, en het weer is altijd mild. Het is de perfecte mix van comfort en kalmte.

 

V: Kun je jouw levensmotto met ons delen?

A: Natuurlijk. Ik leef volgens de overtuiging dat wanneer je denkt dat je de bodem hebt bereikt, je alleen nog maar omhoog kunt gaan!

 

V: Wie is jouw favoriete held uit een boek of een film?

A: Harry Potter, zonder enige twijfel. Zijn reis van moed, vriendschap en zelfontdekking heeft altijd met mij weerklonken.

 

V: Wie is de meest inspirerende persoon in jouw leven geweest?

A: Mijn ouders zijn mijn grootste bron van inspiratie geweest. Hun onwankelbare steun, veerkracht en vriendelijkheid hebben me gevormd tot de persoon die ik vandaag ben.

 

V: Wat is jouw favoriete type keuken?

A: De Aziatische keuken heeft een speciale plek in mijn hart.

 

V: Als je een cocktail zou zijn, welke zou je dan zijn?

A: Hmm, of een espresso martini of een cosmopolitan.

 

V: Als je jezelf zou moeten vergelijken met een dier, welk dier zou je dan kiezen en waarom?

A: Ik zou zeggen een hond, vooral een Labrador, vanwege zijn loyaliteit, liefde voor eten en luiheid.

 

V: Wat waardeer je het meest in een vriendschap?

A: Vertrouwen is essentieel voor mij in elke vriendschap. Weten dat ik iemand kan vertrouwen betekent de wereld voor mij.

 

V: Wat is het gekste dat je ooit hebt gedaan?

A: Verliefd worden. Ik heb veel geluk gehad dat ik mijn partner heb gevonden, maar liefde kan soms een echte achtbaan zijn!

 

En daar heb je het – een kijkje in de levendige persoonlijkheid van Margaux, de avontuurlijke geest met een dorst naar ontdekking en een liefde voor de wonderen van het leven. Bedankt dat je je gedachten en ervaringen met ons hebt gedeeld, Margaux! Het is echt inspirerend om iemand zoals jij in ons midden te hebben!