Nieuw in ons team: Naoual

Wat is het leukste aspect aan je job?

Eerst en vooral, een geweldig team waar je altijd bij terecht kan. Daarnaast vind ik het sociaal aspect heel fijn. Je komt in contact met verschillende mensen.

Wat deed je voor je start bij nonzerosum?

Ik werkte als digital solution assistant. Een totaal andere functie dan nu, maar ik was vanaf het eerste contact met Stephanie meteen verkocht.

Enkele tips om gemotiveerd te blijven?

Ik moet al veel tegenslag hebben om mijn motivatie kwijt te geraken. Maar ik hou me vooral aan de volgende visies/tips: ‘Focus on the bigger picture’, ‘be positive’ en ‘morgen is er een nieuwe dag!’

Wat geeft je energie?

Er zijn verschillende zaken die mij energie geven, maar ik krijg het meeste energie als ik resultaat zie. Resultaat in de breedste betekenis van het woord.

Hoe ontspan je na een lange drukke dag?

Na een drukke dag, vind ik het altijd wel fijn om een wandeling te gaan maken. Daarnaast kan ik mij na een drukke werkdag op kantoor best ook nog ontspannen als ik in de file sta (lacht). Ik rij graag met de auto dus een autorit is zeker een vorm van ontspanning. Een ritje alleen doet ook altijd deugd.…muziek opzetten en gaan, heerlijk!

Naar welk nummer zou je elke dag kunnen luisteren?

Moeilijke vraag, er zijn verschillende liedjes die ik elke dag op repeat kan zetten. Ik luister naar verschillende genres dus in elke genre is er toch een favoriet liedje en dan ook afhankelijk van de mood (lacht). Ik kan hier dus een hele lijst neerpennen maar daar gaan we niet aan beginnen. Ja kan me altijd een plezier doen met een liedje uit de nineties.

Nooit meer TV of nooit meer muziek?

Easy, nooit meer TV. Ik luister dagelijks naar muziek. Je kan me plezieren met alle genres, gaande van hiphop tot country.

Pasta of rijst?

Vroeger zou ik zonder enige twijfel kiezen voor rijst, maar nu toch een uitgesproken voorkeur voor pasta.

Thuis werk of op kantoor?

Een afwisseling is de perfecte combinatie.

Zeevakantie of vakantie aan de zee?

Beide vakanties zijn fijn, maar ik zou toch opteren voor een natuurvakantie.