Home Testimonial Finventory

Testimonial Finventory

Frank Husken – Finventory

“Wij zochten hulp bij het opstellen van IT-contracten. De service van nonzerosum was uitstekend: ze schakelden snel van bij het begin, met nuttige meetings waarbij we efficiënt tot overeenstemming kwamen. Dankzij ICT-recht-expert Mathias kregen we contracten die geënt zijn op onze business en die rekening houden met de commerciële aspecten. En dat aan correcte, betaalbare projectprijzen. Wij zijn heel tevreden. Nonzerosum is een duurzame juridische partner waar we graag mee samenwerken.”

Zo gaan we te werk

1.

We leren de klant en het product goed kennen. Alleen zo kunnen we gericht en pragmatisch advies geven. We overleggen uitvoerig met de klant om z’n product, diensten en businessmodel juist te kunnen inschatten.

2.

We ontwikkelen een juridisch kader in overleg met de klant. Binnen dat kader kan hij zijn producten diensten aanbieden op een juridische correcte, én commerciële manier.

3.

We werken het juridisch kader uit in de praktijk. Bij Finventory stelden we de nodige IT-contracten (SaaS, APU, etc.) voor het uitrollen van het platform voor monitoring, risicobeheer en collateral management van banken.

Logo Finventory

“Bij Finventory geloven we dat kredietverlening op basis van voorraden zal groeien en een vaste positie binnen werkkapitaal financiering zal blijven innemen. Banken zijn echter nog steeds terughoudend met het verstrekken van dit type lening, omdat ze niet over de juiste hulpmiddelen beschikken om de voorraad die dient als onderpand in kaart te brengen, te analyseren en te bewaken en om de waarde ervan te bepalen. Nu hebben wij een oplossing voor dit probleem bedacht in de vorm van een platform voor monitoring, risicobeheer en collateral management.”

Bekijk meer cases

Cases