Home Testimonial VD&P

Testimonial VD&P

Danny Vannevel – VD&P

“Wij zijn bij nonzerosum terechtgekomen voor juridische opvolging van M&A dossiers. Het is een plezier om met hen te werken: professionele mensen die dossiers op een efficiënte en zelfstandige manier verwerken. VD&P is een organisatie waar de juridische workload sterk kan variëren. Het is dan ook ideaal om met nonzerosum een juridische partner te hebben waar we tijdens piekmomenten steeds op kunnen rekenen.”

Zo gaan we te werk

1

We leren de klant en het product goed kennen. Daarna zetten we een manier van werken op die efficiënt en duurzaam verloopt voor iedereen. Zo kunnen we snel schakelen zodra er juridische ondersteuning nodig is binnen een dossier. Eens dit proces opgezet is, wat zeer snel kan gaan, kunnen wij van start gaan.

2

Onze experten behandelen de dossiers op zelfstandige wijze. Zodra er een dossier binnenkomt bij de klant van VD&P zorgt onze M&A expert dat het behandeld wordt. We overleggen met de dossierbeheerder binnen VD&P die tevens de economische kant van de zaak op zich neemt. Op die manier krijgen we een goed overzicht van het dossier en kunnen we op een efficiënte manier het dossier behandelen.

3

We regelen meetings, verzorgen de juridische communicatie en stellen de documentatie op voor de overname. Pragmatisch en geënt op de klant, dat is hoe we graag werken. We werken steeds in nauw verband met de dossierbeheerder om zo tot een correct eindresultaat te komen. Op die manier zorgen we voor een duurzame juridische ondersteuning bij VD&P.

logo vdp

Over VD&P

“VD&P is als onafhankelijk corporate finance kantoor gespecialiseerd in de begeleiding bij Lees het testimonial van VD&P. Ontdek hun persoonlijke ervaring en positieve feedback, waaruit de waarde van onze samenwerking blijkt. van bedrijven, koop-verkoop van bedrijven, buy-outs of andere transacties tussen aandeelhouders. VD&P begeleidt al tal van jaren haar klanten tijdens het volledige proces, en heeft meer dan 300 transacties op de teller staan. VD&P helpt in de zoektocht naar financieringsmiddelen, zowel bij private, institutionele als meer strategische partners. VD&P levert ook niet transactiegebonden advies zowel financieel-strategisch als juridisch en bestuurlijk.”

Bekijk meer cases

Cases