Vastgoed, bouw- & huurrecht

Het recht omtrent het vastgoed in je bedrijf

Je bedrijf bezit onroerend goed en je wenst dit te verkopen of te verhuren. Je onderneming wenst een onroerend goed aan te kopen of te huren om het bedrijf in te vestigen. Het Belgische en internationale vastgoedrecht is zodanig gespecialiseerd dat een expert hier wel op zijn plaats is.

Wij begeleiden je door alle fases van het bouwgebeuren. Je bent aannemer of promotor, architect of studiebureau, opdrachtgever-bouwheer of projectontwikkelaar, voor alle partijen en fases van het bouwproces helpen wij jouw bedrijf met de toepasselijke regelgevingen bij het opstellen van de nodige contracten en documenten.

En wat met huren? De huurmarkt zit het meest complex in elkaar. Heb je een onroerend goed dat je wenst te huren of verhuren? Dan is het bijvoorbeeld van groot belang dat je exact weet onder welk regime je valt. Het toegepaste regime bepaalt immers je rechten en plichten. De experten van nonzerosum helpen je hiermee en stellen de relevante huurovereenkomsten op voor je onderneming opdat alle risico’s afgedekt zijn en je met een gerust hart kunt focussen op je bedrijf.

Waarvoor kan je bij onze experten terecht?

  • Juridische ondersteuning voor al je vragen over vastgoed, bouwen en huren
  • Opstellen, nakijken en onderhandelen van contracten inzake vastgoed, bouwen en huren zoals Aankoop en Verkoop van vastgoed, Projectontwikkeling, Bouwovereenkomsten, Aannemingsovereenkomsten, Architecten overeenkomsten, mandaten, bemiddeling,
  • Beheer en vereniging van mede-eigendom
  • Opstellen, nakijken en onderhandelen van contracten inzake Huur, Leasing, Erfpacht, Vruchtgebruik, Opstal
  • Financiering van onroerende goederen met de nodige hypotheken en garanties
  • Aanbesteding en onteigening

Cocquyt bvba koos voor een nonzerosum expert:

“Steeds bereikbaar en zeer ondernemend!”

Lees meer

 

Laatste nieuwtje

Lieve Joosen consultant recruiter interim juristen

Recruiter van interim juristen, Lieve Joosen: “De dagen dat ik de juiste matchen kan creëren, zullen mij enorm veel voldoening geven.”

Het team van nonzerosum is een experte rijker: Lieve Joosen, jurist, mama van Amélie, vrouw van Kristof en verzot op taarten bakken. Hoewel haar opstart als consultant interim juristen door de huidige omstandigheden nog net iets spannender verloopt, vertelt ze vol enthousiasme en met een blik op de toekomst over haar nieuwe job bij nonzerosum.  [...]

27 / 05 / 20

We love to meet you!