Home Diensten Vastgoed, bouwrecht & huurrecht

Vastgoed, bouwrecht & huurrecht

Welkom bij Nonzerosum, jouw dynamische partner in vastgoedrecht, bouwrecht en huurrecht. In de wirwar van vastgoedtransacties en bouwprojecten zijn wij jouw gids naar juridische ondersteuning. Van het opstellen van contracten tot juridisch advies over het opzetten van vastgoedvennootschappen. Onze juristen bieden jouw bedrijf een praktische, hands-on ondersteuning van begin tot eind.

Vastgoed transacties: Jouw Succes, Onze Zorg! Of je nu koopt, verkoopt, huurt of verhuurt, in de wereld van Belgisch en internationaal vastgoedrecht ben je bij ons in goede handen. Onze juristen voorzien je van haarscherp juridisch advies en loodsen je door de juridische krochten en voorzien je van ijzersterke contracten en documenten.

Bouwprojecten: Bouwen op Zekerheid! Aannemer, architect, projectontwikkelaar of opdrachtgever? Ons team van zorgvuldig geselecteerde juristen is jouw rots in de branding voor alle bouwrechtelijke uitdagingen. Van bouwovereenkomsten tot bemiddeling, wij zorgen dat jouw project juridisch én contractueel waterdicht is.

Huurovereenkomsten: Jouw Rechten, Onze Plicht! De huurmarkt mag dan complex zijn, wij maken het simpel voor jou. Of je nu wilt huren of verhuren, onze juristen schrijven de juiste huurovereenkomsten voor je uit en maken jouw rechten en plichten glashelder. Zo kun jij je onbezorgd richten op jouw bedrijfsvoering.

Onze Expertise Omvat:

Vastgoed, Bouw en Huur: Juridische ondersteuning in alle aspecten van vastgoed, bouwen en huren.
Contracten & Overeenkomsten: Opstellen, nakijken en onderhandelen van diverse contracten, zoals vastgoedtransacties, bouwovereenkomsten, en huurovereenkomsten.
Vereniging van Mede-Eigendom: Beheer en juridische kwesties met betrekking tot mede-eigendom.
Financiering & Zekerheid: Advies en documentatie voor financiering, hypotheken en garanties.
Aanbesteding & Onteigening: Begeleiding bij aanbestedingsprocedures en onteigeningskwesties.

Vraag ons gerust om een eerste advies. We bekijken vrijblijvend je concrete vraag of vraag naar hulp om dan de juiste aanpak voor te stellen. Nadien kunnen we dan snel en correct juridisch werk afleveren zodat je je verder kunt focussen op je business.

Neem contact op met ons voor actueel en praktisch juridisch advies. 

Dit zou je ook kunnen interesseren:

Financieel recht, zekerheden & garanties

Voor al je juridische vragen over financieel recht, leningen en zekerheden: onze experts staan voor je klaar! Van het opzetten van financiële structuren tot het opstellen van contracten, wij nemen alle zorgen weg zodat jij je kunt concentreren op de groei van je bedrijf.

Lees meer

Technologie, ICT recht, AI & Sociale Media

Navigeer moeiteloos door de complexe juridische uitdagingen van de digitale wereld met onze specialisten aan je zijde, zodat jij je kunt concentreren op innovatie en groei.

Lees meer