Home Leer Guillaume beter kennen: “De dromer!”

Leer Guillaume beter kennen: “De dromer!”

Vandaag hebben we het genoegen om dieper in de interesses van Guillaume te duiken. Naast zijn uren als dynamische recruitment consultant bij nonzerosum, onthult Guillaume zich als een ware intellectueel – een liefhebber van literatuur en een bewonderaar van ruimteverkenning.

 

V: Guillaume, welk boek of film heeft de grootste indruk op je achtergelaten?

A: Het boek ‘Wilde Zwanen’ van Jung Chang heeft een speciale plaats in mijn hart. De diepgaande verkenning van geschiedenis, cultuur en menselijke veerkracht raakte me diep.

 

V: Naar jouw mening, wat is het meest buitengewone in de wereld?

A: Zonder te esoterisch te klinken, zou ik zeggen het leven zelf. De pure complexiteit en diversiteit van levensvormen op onze planeet blijven me verbazen.

 

V: Van welke muziek geniet je?

A: Ik heb een brede waardering voor bijna elk muziekgenre, behalve voor metal en aanverwanten.

 

V: Als je de loterij zou winnen, wat zou het eerste zijn dat je zou doen?

A: Ik zou een levenslange droom van mij vervullen en een plek reserveren op een commerciële ruimtevlucht. Het idee om voorbij de atmosfeer van de aarde te reizen en de uitgestrektheid van de ruimte zelf te ervaren, spreekt me enorm aan.

 

V: Als je een woord aan het woordenboek zou kunnen toevoegen, wat zou het zijn en wat zou het betekenen?

A: ‘Kaftzeer’ voor het gevoel van leegte nadat je een fenomenaal boek hebt uitgelezen.

 

En daar heb je het – een klein inkijkje in het leven en de persoonlijkheid van Guillaume, de nieuwsgierige ontdekkingsreiziger met een passie voor kennis en een dromersgeest. Bedankt voor het delen van je inzichten en dromen met ons, Guillaume! Het is een genoegen om iemand zoals jij als collega te hebben!