Home Leer Pauline beter kennen: “De sociale vlinder!”

Leer Pauline beter kennen: “De sociale vlinder!”

Vandaag hebben we het genoegen om Pauline beter te leren kennen. Pauline is een dynamische recruitment consultant gevestigd te Gent. Naast haar uren bij nonzerosum, laten we eens kijken wat haar drijft, van haar ideale vrije dag tot haar droomvakantiebestemming.

 

V: Pauline, beschrijf jouw perfecte vrije dag.

A: Om te beginnen graag een zonnige dag! Het weer heeft wel een impact op mijn gemoed dus als het zonnetje van de partij is, is de dag al goed begonnen. Vervolgens een lekker ontbijtje (à la croissant met choco) en een koffietje. Nadien een wandeling met mijn hondje, Pippa. Ik kan er ook echt van genieten om mijn thuisstad Gent in te trekken om een gezellig terrasje op te zoeken. Ik krijg echt energie van het zien van vrienden en familie. Tot slot een terrasje met vrienden en afsluiten met een familiebezoek en mijn oma’s kookkunsten lijkt mij de perfecte package deal!

 

V: Wat is jouw favoriete eten?

A: Spaghetti Carbonara is mijn favoriete gerecht. Het is eenvoudig, maar oh zo lekker!

 

V: Als je jouw leven in drie woorden zou moeten beschrijven, wat zouden die dan zijn?

A: Dynamisch, humor & positiviteit, en onverwachte wendingen – dat vat het zo’n beetje samen!

 

V: Heb je een levensmotto?

A: Ik heb geen specifiek motto, maar ik geloof in alles met passie en enthousiasme doen. Dus misschien zoiets als “doe het met passie, of helemaal niet!”

 

V: Als je jezelf met een dier zou moeten vergelijken, welk dier zou dat dan zijn en waarom?

A: Mijn vrienden zeggen vaak dat ik lijk op een Golden Retriever. Ik denk dat het komt door mijn enthousiasme en hoe gemakkelijk ik nieuwe connecties maak. Ik ben een sociaal vlinder!

 

V: Wat is jouw ultieme genoegen?

A: Helaas is het waarschijnlijk te veel geld uitgeven aan kleding. Werken in een multimerk-winkel in het weekend helpt niet echt – de verleiding is echt!

 

V: Wat waardeer je het meest in een vriendschap?

A: Trouw, humor en eerlijkheid zijn voor mij essentieel. Ik vind het geweldig om zowel de gekke als serieuze momenten met mijn vrienden te kunnen delen.

 

V: Zijn er bepaalde familietradities waar je elk jaar naar uitkijkt?

A: Absoluut, de jaarlijkse Paaseierenjacht! Het is altijd een leuke en feestelijke tijd met de familie.

 

V: Als je in elk land zou kunnen wonen, waar zou dat dan zijn?

A: Na mijn studie in Barcelona tijdens mijn Erasmus-dagen, ben ik verliefd geworden op de sfeer van de stad, tapas en architectuur. Dus, zeker Barcelona!

 

V: Ten slotte, als ik je nu een vliegticket zou geven naar elke plek ter wereld, waar zou je dan heen gaan?

A: Bonaire, zonder twijfel. Mijn neef en haar vriend hebben daar onlangs een resort geopend, en ik zou graag bij hen op bezoek gaan en van de zon genieten!

 

En daar heb je het – een glimp in het leven en de persoonlijkheid van Pauline, de recruitment consultant met een zonnig karakter en een passie voor het leven. Bedankt voor het delen, Pauline! Het is echt een genoegen om iemand zoals jij als collega te hebben!