Home Maak kennis met Els: “De inspirerende optimist!”

Maak kennis met Els: “De inspirerende optimist!”

Vandaag hebben we het genoegen om dieper in te gaan op de interesses en persoonlijkheid van Els. Buiten haar uren als dynamische recruitment consultant bij nonzerosum, onthult Els zich als iemand die zowel ontspanning als ambitie waardeert en altijd streeft naar balans in haar leven.

V: Hoe ziet jouw perfecte vrije dag eruit?

A: Een perfecte vrije dag begint met een beetje uitslapen, gevolgd door een lekker ontbijt (bij voorkeur in goed gezelschap). De rest van de dag op zijn beloop laten en genieten van wat er op mijn pad komt, lijkt me een heerlijke manier om de vrije dag door te brengen.

 

V: Wat is jouw kleine vreugde? Jouw guilty pleasure?

A: Zeker weten het binge-watchen van een Netflix-serie als ik alleen thuis ben, bij voorkeur met een glas wijn en wat chips.

 

V: Als je drie wensen mocht doen, wat zouden die dan zijn?

A: Dat discriminatie niet meer bestaat en mensen toleranter zijn, dat er geen vreselijke oorlogen meer zijn, en dichter bij huis, dat mijn kinderen gezond en gelukkig blijven.

 

V: Wat staat bovenaan je bucketlist?

A: Een reis naar New York. Die stad blijft me fascineren, en ik wil er al heel lang naartoe. Ik hoop het volgend jaar eindelijk te kunnen doen.

 

V: Wat is je favoriete eten?

A: Pasta en frietjes zijn voortdurend in strijd met elkaar.

 

V: Wat beschouw je als je grootste prestatie?

A: Dat mijn kinderen zijn uitgegroeid tot geweldige jongvolwassenen. Ik hoop dat ik daar een beetje aan heb bijgedragen.

 

V: Wat is jouw levensmotto?

A: De quote van Nelson Mandela, “It always seems impossible until it’s done,” spreekt me erg aan. Ik geloof echt dat je alles kunt bereiken zolang je het maar graag genoeg wilt.

 

V: Waar geef je meer geld aan uit dan je zou willen?

A: Boodschappen. Het is een noodzakelijk kwaad maar is de laatste tijd echt duur geworden.

 

V: Wat zou je als eerste doen als je de loterij won

A: Ik zou heel goed nadenken over wat ik met al dat geld zou doen.

 

V: Wat waardeer je in een vriendschap?

A: Dat je op elkaar kunt rekenen wanneer het ertoe doet en kunt genieten van de momenten die je samen doorbrengt, ook al zie je elkaar niet elke dag of zelfs elke week.

 

En daar heb je het – een kleine kijk in het leven en de persoonlijkheid van Els, de gebalanceerde dromer met een passie voor zowel haar familie als haar persoonlijke groei. Bedankt voor het delen van je inzichten en dromen, Els! Het is een plezier om iemand zoals jij in het team te hebben!