Home Nieuw in ons team: Elias

Nieuw in ons team: Elias

Hoe ben je er bij gekomen om stage te lopen bij nonzerosum?

Ik was al even aan het rondkijken voor het vinden van een interessante stageplek en net op dat moment werd ik gecontacteerd door nonzerosum. Al snel volgde een gesprek waarin duidelijk werd dat het een win-winsituatie was voor beide partijen aangezien nonzerosum wat extra ondersteuning kon gebruiken en ik mij verder kon ontplooien in een aangename en professionele setting.

Welke tips and tricks zou je geven aan studenten die zoeken naar een stageplaats?

Naast het op tijd beginnen met het zoeken naar een stageplek vind ik dat het ook interessant is om uit te kijken naar bedrijven die in het verleden nog geen stagiairs over de werkvloer hebben gehad. Dit opent zowel voor het bedrijf als voor de stagiair nieuwe deuren.

Wat is het leukste aspect aan je job?

Als stagiair is het uiteraard zaak zoveel mogelijk bij te leren. Mijn steentje bijdragen op verschillende vlakken zoals financiën, marketing en organisatie is ideaal voor een KMO-student. KMO wordt gekozen voor het ruime aspect en de vele variatie, wat uiteraard nu ook aan bod komt bij nonzerosum.

Enkele tips om gemotiveerd te blijven?

Voor mij persoonlijk, is het naast het realiseren van een succesvolle stage ook zaak om mezelf voor te bereiden op de jaren na mijn studies, wanneer ik echt op de arbeidsmarkt terechtkom.

Wat geeft je energie?

Ik haal energie uit efficiëntie. Hoe efficiënter je werk, hoe productiever en dan volgen de resultaten vanzelf.

Hoe ontspan je na een lange drukke dag?

Ontspanning voor mij varieert van actieve zaken zoals de fietsrit naar huis of een bezoek aan de fitness, tot rustige zaken zoals een wandeling of rustig een serie kijken.

Naar welk nummer zou je elke dag kunnen luisteren?

Wonderwall van Oasis, wat een kleine insteek is naar mijn favoriete voetbalploeg: Club Brugge. Kippenvel wanneer heel Jan Breydel zich laat horen na de wedstrijd.

Nooit meer TV of nooit meer muziek?

Fan van beide, maar geef mij maar muziek. Wat is TV ook zonder enige vorm van muziek?

Pasta of rijst?

De makkelijkste vraag uit de lijst. Pasta, simpel.

Thuis werk of op kantoor?

Telewerk is super efficiënt naar mijn mening, maar die efficiëntie wordt verwaarloosd wanneer er te weinig op kantoor gewerkt wordt. Een afwisseling is ideaal.

Zeevakantie of vakantie aan de zee?

Totaal geen fan van zon, zee en strandvakanties. Geef mij maar een avontuurlijke reis met zware wandelingen en veel rondtrekken, zo ben ik het toch gewoon! Volgende op de lijst: IJsland en Peru!