Home Welkom Margaux

Welkom Margaux

Margaux startte een tijd geleden als Legal Recruitment Consultant in ons kantoor in Brussel. Zo heeft Timothy een partner bij de verdere uitbouw van onze Franstalige tak. Nu ze nonzerosum en onze klanten wat beter kent, schotelden we haar enkele vragen voor. Zo leer ook jij Margaux beter kennen.

Wat maakt jouw job uitdagend?

Het werk is zeer gevarieerd en je werkt echt naar resultaten toe. Het feit dat je samen met je collega’s – onder wie een uitstekende sfeer heerst – je successen kan vieren, is de kers op de taart.

Hoe denk je het verschil te maken bij nonzerosum?

Een moeilijke vraag. Iedereen bij Nonzerosum heeft dezelfde werkdynamiek. We zijn er om te werken, willen resultaten behalen en we zijn goed in wat we doen. Als ik naar mezelf kijk, denk ik dat mijn goede humeur en mijn bruisende persoonlijkheid het verschil maken. Dat werkt aanstekelijk.

Welke job zou je nu hebben mocht je niet bij nonzerosum aan de slag zijn?

Ik denk dat ik het klassieke traject gevolgd zou zijn en een job als advocaat of jurist zou hebben. Maar voorlopig voel ik totaal de behoefte niet om dat traject te bewandelen.

Wat wilde je vroeger worden?

Wel, ik heb altijd veel theater gedaan. Dus mijn droom was om actrice te worden. Dat is echter moeilijk te realiseren (lacht).

Een korte quiz om af te sluiten: Thuis of op kantoor werken?

Als ik echt moet kiezen, kies ik voor op kantoor werken. Maar een gezonde mix van beide is voor mij ideaal.

Zelf koken of takeaway?

Ik hou ervan om zelf te koken maar op een vrijdagavond geniet ik van takeaway.

Netflix of een goed boek?

Ik ben meer een film- dan een boekliefhebber. Netflix dus. Al probeer ik af en toe een goed boek mee te pikken.

E-mail of telefoon?

Telefoon. Dat gaat sneller.

Casual chic of gekleed?

Casual chic is mijn go-to stijl voor elke dag. Als ik met vrienden op restaurant of ergens naartoe ga, mag het gekleder zijn.