Testimonial Cocquyt bvba

Martine Cocquyt – Cocquyt bvba

“Wij zijn zeer tevreden over de verhoogde service van nonzerosum. Ze zijn steeds bereikbaar en zijn zeer ondernemend. Je kan hen in vertrouwen meenemen aan de onderhandelingstafel waar ze een absolute meerwaarde zijn. Ze beheren op een efficiënte manier de juridische onderdelen van het bedrijf. In onze business is vertrouwen cruciaal. Nonzerosum heeft dat goed begrepen.”

Zo gaan we te werk: Onze ondersteuning bestaat uit verschillende onderdelen die cruciaal zijn om met vertrouwen de nodige juridische ondersteuning aan te bieden.

1.

We verdiepen ons in het bedrijf en in de strategische plannen die de bedrijfsleider wenst te doen om de groei van het bedrijf te bevorderen. Het is van belang dat we al vroeg betrokken worden bij de strategische planning. Zo kunnen we de juridische implicaties van de plannen meteen helpen inschatten.

2.

Zodra we zicht hebben op het bedrijf en de strategische plannen, kunnen wij verder. We bepalen de juridische gevolgen en risico’s, en tekenen – in overleg met de klant – een juridisch kader uit waarbinnen de plannen vorm kunnen krijgen. Zo kan de bedrijfsleider heel gerichte keuzes maken in het verder ontwikkelen van de strategische plannen.

3.

Wij gaan mee aan tafel tijdens de onderhandelingen en ondersteunen daar de bedrijfsleider juridisch. We begeleiden de onderhandelingen op een efficiënte en intelligente manier, volgens de wens van de klant vanaf de zijlijn, of uit naam van de bedrijfsleider. Zo kun je als bedrijf je plannen heel gericht uitbouwen. Efficiënt, en met de nodige juridische ondersteuning.

Over Cocquyt bvba

Cocquyt is een gevestigde waarde in de constructiemarkt met meer dan 40 jaar ervaring in grond, water en beplantingswerken. Dit gerenomeerd familiebedrijf is actief in groenonderhoud, waterbouwwerken, wegenonderhoud, netheideidswerken maar eveneens andere opdrachten zoals het plaatsen van vangrails, het reinigen van tunnels, grondwerken, aanleg van wachtbekkens, grondverzet en nivelleringswerken.

Bekijk meer cases

Cases