{nonzerosum} noun •

~ a game where all parties can gain: a win-win game

Ons team

Wij zorgen als team voor de aangepaste juridische ondersteuning binnen je bedrijf bij elke strategische bedrijfsontwikkeling.

Wij luisteren als vertrouwenspersoon naar je vraag en beantwoorden die door je een oplossing op maat voor te stellen. Ons doel is al je juridische zorgen weg te nemen. Dit kan via juridische ondersteuning voor een project of door het inzetten van een interim jurist binnen je bedrijf.

Tom & Stephanie

Het nonzerosum-team bestaat uit Tom & Stephanie, je vertrouwenspersonen en eerste contact, samen met de nonzerosum-groep van juridische top-experten die thuis zijn in alle vakgebieden van het recht.

Wij bieden jou samen met ons team van juridische top-experten de nodige ondersteuning én expertise. Een unieke combinatie van zowel juridische expertise als bedrijfsstrategische kennis. Op die manier kan jij je focus helemaal behouden op je bedrijf en nemen wij je jurdische zorgen weg.

Stephanie Blommaert

Na 10 jaar advocatuur in internationale kantoren besloot Stephanie het over een andere boeg te gooien en heeft ze samen met Tom nonzerosum opgericht.

Haar doel is juridische expertise op een proactieve manier in te zetten binnen bedrijven.

Stephanie is een positieve idealist die gepassioneerd is door recht en onderhandelen.

Lees meer

Tom Van Nieuwerburgh

Tom is zijn carriere gestart binnen bedrijfs- en managementposities in corporate en KMO-omgevingen.

Hij richtte samen met Stephanie nonzerosum op om zijn ervaring met bedrijfsstrategische ontwikkelingen verder in te zetten binnen bedrijven.

Tom is pragmatisch en resultaatsgericht. Een enthousiaste optimist die houdt van ondernemen.

Lees meer

Het nonzerosum-team van experten

Ons team van juridische experten is dé essentie van nonzerosum.

Onze experten zijn zeer goed in hun vakgebied én werken graag met recht.

Ons nonzerosum-team bestaat uit juristen thuis in alle vakgebieden van het recht. Allemaal in het bezit van een diploma Rechten en de nodige specialisaties binnen het ondernemingsrecht.

Ambitie en hoge kwaliteit is de gemene deler van het team, naast het streven naar klantgerichtheid.

Een top-team van experten die samen met Stephanie en Tom jou de nodige juridische ondersteuning bieden op het hoogste niveau.

Onze waarden

Expertise

Expertise en kwaliteit is cruciaal voor ons. Dit kunnen wij bieden op het hoogste niveau, samen met ons team van top-experten thuis in alle vakgebieden van het recht.

Passie

De passie voor het juridisch vak en ondernemerschap bracht ons tot het punt om nonzerosum uit te bouwen. Een positieve en proactieve aanpak van recht.

Loyauteit

Je kan bij ons terecht met al je juridische vragen. Wij zijn jouw vertrouwenspersoon die je juridisch ontzorgt.

Duurzaamheid

Wij weten dat betrokken juridisch advies, aangepast aan je business veel meer opbrengt op lange termijn en een meerwaarde is voor je bedrijf.

Aanpak en Prijzen

Hoe gaat het in zijn werk? Heel eenvoudig. Je zit met een vraag. Je contacteert ons en wij luisteren. Wij stellen vervolgens een oplossing op maat voor, via juridische ondersteuning van een project of het inzetten van een interim jurist.

Wat is de Prijs hiervoor horen we je denken?

Wij werken met transparante all-in prijzen. Vaste prijzen voor projecten en vaste dagtarieven voor interim juristen, waar geen extra kosten bijgerekend worden nadien voor administratie of andere ondersteuning.

Op die manier weet je op voorhand exact wat het je zal kosten en zijn er geen verrassingen nadien. Zorgeloos voor jou en voor ons.

En als kers op de taart hebben wij KMO-portefeuille waarbij je op onze prijzen voor juridisch advies en analyse nog eens tot 40 % korting kan krijgen!

Onze klanten

We ondersteunen kleine, middelgrote en grote bedrijven gevestigd in België maar ook in onze buurlanden die in België wensen te ondernemen.

Bedrijven die 1 ding gemeen hebben: ze zitten in strategische bedrijfsontwikkeling en willen pragmatisch vooruitgeholpen worden. Ze zijn op zoek naar een team die hun juridische zorgen wegneemt. Ze hebben allen een KMO-mentaliteit en innovatieve aanpak.

Onze aanpak is met ons team van top-experten, gespecialiseerd, gedreven en klantgericht. Resultaat is dat we gaan voor duurzame klantenrelaties.

We helpen je verder!

Ongeacht de grootte of sector van je organisatie. Bij ons kan je terecht met al je juridische vragen.

Hieronder enkele van onze tevreden klanten.

 

 

We love to meet you!