Commercieel recht & contractenrecht

Het recht omtrent de commerciële werking van je bedrijf

Het commercieel recht omvat alle mogelijke regelgeving in verband met je bedrijf, je producten en diensten en de commerciële belangen van je bedrijf. Het is van uitermate belang om, van zodra je bedrijf zich op de markt begeeft, deze belangen juridisch voldoende te beschermen.

Veelal wordt hiervoor beroep gedaan op overeenkomsten om de nodige belangen te behartigen, risico’s te beperken en vooral om rentabiliteit te verhogen en winsten te generen. Wij staan paraat om advies te geven hoe je deze belangen kunt beschermen en je bedrijf verder kunt ontwikkelen. Wij hebben zowel nationale als internationale expertise in het opstellen, nakijken maar ook onderhandelen van allerhande commerciële contracten, voorwaarden, policies en documenten om ervoor te zorgen dat jij zorgeloos je bedrijf kan uitbouwen.

Waarvoor kan je bij onze experten terecht?

  • Juridische ondersteuning voor al je vragen over commercieel recht en contractenrecht
  • Opstellen, nakijken en onderhandelen van commerciële contracten zoals Koop – verkoopovereenkomsten, Samenwerkingscontracten, Dienstenovereenkomsten,Vertrouwelijkheidsovereenkomsten (NDA), Algemene voorwaarden, Website Policy, Cookies Policy, Privacy Policy, DPA
  • Maar ook Distributieovereenkomsten, Franchising, Concessie, Handelsagentuur, Leasing, Factoring, Onderhoudscontracten (O&M), Engineeringscontracten (EPC), Equipment Overeenkomsten (OEM), Afnameovereenkomsten, Kwaliteitsovereenkomsten, Commissieovereenkomsten

IPG Group koos voor een nonzerosum expert:

“De perfecte flexibele ondersteuning van ons eigen juridische team”

Lees meer

Denk aan je portefeuille!

Onze prijzen voor juridisch advies zijn transparant, waardoor je vooraf weet waar je aan toe bent. Hier bovenop kan je nog een beroep doen op de KMO-portefeuille en zo tot nog 40% korting krijgen op onze prijzen. Een betaalbare manier om een jurist in te schakelen!

We love to meet you!