Home Ondernemingsrecht & contractenrecht

Commercieel recht & contractenrecht

Ontdek onze uitgebreide dienstverlening op het gebied van ondernemingsrecht en contractenrecht , ontworpen om jouw bedrijf op maat te ondersteunen op weg naar succes en groei. Het riet bij de intrede op de markt is het cruciaal om uw zakelijke belangen passend juridisch te borgen. Jouw bedrijfsvormen niet voor niets de kern van jouw onderneming. Onze juridische adviseurs (waaronder advocaten ) bieden juridisch advies aan ondernemers om risico’s te beperken en kansen maximaal te benutten.

Of je nu nationaal of internationaal opereert, onze juristen hebben ruime ervaring in het opstellen, onderhandelen en onderhandelen van diverse contracten, algemene voorwaarden, beleid en allerhande juridische documenten . Van koop- en verkoopovereenkomsten tot samenwerkingsovereenkomsten, NDA’s en DPA’s, wij zijn er om jouw belangen te behartigen.

Wij specialiseren ons niet alleen in nationale, maar ook in internationale conventionele overeenkomsten, zoals distributieovereenkomsten , franchising en conclussies . Onze oplossing ligt bij het begrijpen van de noden van uw onderneming waarbij onze juristen zich optimaal inzetten om ervoor te zorgen dat uw bedrijf juridisch sterk staat en dit zonder zaken onnodig complex te maken.

Vraag ons gerust om een ​​eerste advies . We bekijken vrijblijvend je concrete vraag of vraag naar hulp om dan de juiste aanpak voor te stellen. Nadien kunnen we dan snel en correct juridisch werk afleveren zodat je verder kunt gaan op je bedrijf.

Neem contact op met ons voor actueel en praktisch juridisch advies. 

Je kunt bij onze experts terecht voor:

Wij begrijpen de complexiteit van ondernemingsrecht en contractenrecht en zijn toegewijd om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf juridisch sterk staat, zodat je onbezorgd kunt blijven groeien. Neem contact op met onze experts voor actueel en praktisch juridisch advies.

Juridische ondersteuning bij al jouw vragen met betrekking tot ondernemingsrecht en contractenrecht.
Het opstellen, beoordelen en onderhandelen van commerciële contracten, zoals koop- en verkoopovereenkomsten, samenwerkingsovereenkomsten, dienstenovereenkomsten, vertrouwelijkheidsovereenkomsten (NDA’s), algemene voorwaarden, websitebeleid, cookiebeleid, privacybeleid en gegevensverwerkingsovereenkomsten (DPA).
Het afhandelen van distributieovereenkomsten, franchising, concessies, handelsagentuurovereenkomsten, leasing, factoring, onderhoudscontracten (O&M), engineeringcontracten (EPC), uitrustingsovereenkomsten (OEM), afnameovereenkomsten, kwaliteitsovereenkomsten en commissieovereenkomsten.

Dit zou je ook kunnen interesseren:

Technologie, ICT recht, AI & Sociale Media

Navigeer moeiteloos door de complexe juridische uitdagingen van de digitale wereld met onze specialisten aan je zijde, zodat jij je kunt concentreren op innovatie en groei.

Lees meer

Vastgoed, bouwrecht & huurrecht

Betreed de wereld van vastgoed, bouw en huurrecht met Nonzerosum: jouw betrouwbare partner voor alles, van transacties tot bouwprojecten tot huurovereenkomsten. Onze juristen bieden praktische ondersteuning van begin tot eind, zodat jij je kunt concentreren op jouw succes.

Lees meer