Overheidsopdrachten

We bieden je als legal partner de juridische bijstand en het juridisch advies op maat van je onderneming. Zie een overzicht van onze soorten juridisch advies.

Bij Nonzerosum hebben we een groep van gespecialiseerde juridisch adviseurs. Vanuit je concrete juridische vragen of je zoektocht naar een juridische hulp gaat onze meest geschikte juridische adviseur aan de slag om je op de meest kostenefficiënte manier de beste juridische zekerheid te bieden. Deze juridische dienstverlening wordt opgenomen door onze eigen juristen of legal managers. Desgevallend zetten we een legal interim of gespecialiseerde advocaat in. Maar dan kunnen we hoe dan ook vanuit onze ervaring en kennis van de dienstverlening in de markt maximaal de prijs/kwaliteit borgen.

Een openbare procedure of een openbare aanbesteding bij de overheid zijn meestal zwaar administratieve en aan regels gebonden oefeningen. Bij de minste vergetelheid of fout kan een mooie opdracht voor de overheid in mist opgaan. Professioneel juridisch advies door een goede jurist met een goede expertise ter zake is dan ook geen overbodige luxe als je zelf geen expert bent op dit aan te pakken. Bij Nonzerosum ben je daarvoor aan het juiste adres.

Wij staan aan uw zijde tijdens het gehele complexe traject van openbare aanbestedingen. Onze diensten omvatten:

Juridisch advies: Beantwoording van al uw vragen met betrekking tot overheidsopdrachten.
Advies bij Openbare Aanbesteding: Begeleiding bij de procedures van openbare aanbestedingen voor overheidsprojecten en -opdrachten.
Projectstructurering: Het gestructureerd uitwerken van overheidsprojecten en -opdrachten
Uitvoeringsfase Begeleiding: Ondersteuning gedurende de uitvoering van overheidsopdrachten.
Up-to-date blijven: We houden voortdurend rekening met wetswijzigingen en recente ontwikkelingen in wetgeving en rechtspraak op het gebied van overheidsopdrachten.
Documentatie en Contracten: Opstellen, controleren en onderhandelen van de benodigde documenten en contracten in verband met overheidsopdrachten en openbare aanbestedingen.

Vraag ons gerust om een eerste juridisch advies. We bekijken vrijblijvend je concrete vraag of vraag naar hulp om dan de juiste aanpak voor te stellen. Nadien kunnen we dan snel en correct juridisch werk afleveren zodat de aanbestedingsprocedure bij de overheid vlekkeloos verloopt.

Neem contact op met ons voor actueel en praktisch juridisch advies. 

Dit zou je ook kunnen interesseren:

Vennootschapsrecht, corporate governance & overnames

Ontdek de kracht van Vennootschapsrecht, Corporate Governance & Overnames met ons als jouw betrouwbare juridische partner, waarbij we je voorzien van op maat gemaakt advies en ondersteuning om jouw bedrijf succesvol te laten groeien en floreren.

Lees meer

Ondernemingsrecht & contractenrecht

Ontdek onze op maat gemaakte juridische diensten voor ondernemingen, ontworpen om succes en groei te bevorderen, nationaal en internationaal.

Lees meer