Vennootschapsrecht, corporate governance & overnames (M&A)

We bieden je als legal partner de juridische bijstand en het juridisch advies op maat van je onderneming. Zie een overzicht van onze soorten juridisch advies juridisch advies.

Bij Nonzerosum hebben we een groep van gespecialiseerde juridisch adviseurs. Vanuit je concrete juridische vragen of je zoektocht naar een juridische hulp gaat onze meest geschikte juridische adviseur aan de slag om je op de meest kostenefficiënte manier de beste juridische zekerheid te bieden. Deze juridische dienstverlening wordt opgenomen door onze eigen juristen of legal managers. Desgevallend zetten we een legal interim of gespecialiseerde advocaat in. Maar dan kunnen we hoe dan ook vanuit onze ervaring en kennis van de dienstverlening in de markt maximaal de prijs/kwaliteit borgen.

De veranderde vennootschapswetgeving vraagt zonder twijfel ook de aandacht bij jouw bedrijf of organisatie. Bij Nonzerosum ben je daarvoor aan het juiste adres.

Wij ondersteunen je met:

Vennootschapsrechtelijke Zekerheid: Zorg dat je onderneming stevig staat met de juiste juridische structuur en documentatie, van oprichting tot beëindiging.
Corporate of Ondernemingsadvies: Maak weloverwogen keuzes bij het selecteren van de juiste vennootschapsvorm en het uitbouwen van nieuwe bedrijfstakken.
Aandeelhoudersstructuur: Definieer heldere aandeelhoudersverhoudingen om conflicten te voorkomen.
Overnames en Fusies: Ons ervaren M&A-team begeleidt je van A tot Z bij overnameprocessen, waarbij we complexe situaties omzetten in succesverhalen.
Onderhandelingsexpertise: Onze experts zijn bedreven in dealonderhandelingen, waarbij we streven naar win-win situaties en meerwaarde voor alle betrokken partijen.
Contractuele Zekerheid: We stellen, controleren en onderhandelen over een breed scala aan contracten om je belangen te beschermen en wederzijdse overeenkomsten te waarborgen.

Vraag ons gerust om een eerste advies. We bekijken vrijblijvend je concrete vraag of vraag naar hulp om dan de juiste aanpak voor te stellen. Nadien kunnen we dan snel en correct juridisch werk afleveren zodat je je verder kunt focussen op je business.

Neem contact op met ons voor actueel en praktisch juridisch advies. 

Dit zou je ook kunnen interesseren:

Vastgoed, bouwrecht & huurrecht

Betreed de wereld van vastgoed, bouw en huurrecht met Nonzerosum: jouw betrouwbare partner voor alles, van transacties tot bouwprojecten tot huurovereenkomsten. Onze juristen bieden praktische ondersteuning van begin tot eind, zodat jij je kunt concentreren op jouw succes.

Lees meer

Sociale wetgeving & arbeidsrecht

Ontdek de ins en outs van arbeidsrecht met ons als jouw betrouwbare gids, zodat je je kunt concentreren op het succes van jouw bedrijf zonder je zorgen te maken over juridische kwesties.

Lees meer